Déjeuner Amical bij The Millèn* in Rotterdam

mei

25

Déjeuner Amical bij The Millèn* in Rotterdam

Chers Consoeurs et Confrères, 

Graag nodigen we u uit voor een viergangenlunch op zaterdag 25 mei 2024 bij Restaurant The Millèn* in Rotterdam. The Millèn* is sinds 2018 in het bezit van één Michelin ster.  

Op 26 februari 2022 hebben wij voor de eerste keer, op advies van Confrère Albert de Vink, hier de lunch genoten. Daaraan hielden we goede herinneringen aan over, reden om weer een bezoek te brengen.
The Millèn is normaliter op zaterdagmiddag gesloten, maar ontvangt de Chaîne des Rôtisseurs en hun introducés/vrienden graag.

Midden in het hart van Rotterdam, recht tegenover het Centraal Station, vindt u restaurant The Millèn* van chef-kok en eigenaar Wim Severein. The Millèn* is gevestigd in de iconische Millenniumtoren, op de eerste verdieping van het Rotterdam Marriott Hotel. 

Fijnproevers en liefhebbers ontsnappen hier even aan de hectiek van de altijd bruisende metropool. Wij genieten bij restaurant The Millèn* van een culinaire lunch.Programma
13:00  uur : Ontvangst
13:30 uur : Lunch of Diner
16:00 uur : Einde evenement

M E N U
Het Lunchmenu is nog niet bekend, Chef-kok Wim Severein en zijn brigade werken alleen met verse seizoens-producten die op dat moment leverbaar zijn en van de juiste kwaliteit zijn. Daarom is pas een dag tevoren  zekerheid over het menu. Maar geen zorgen: Het wordt prima!


Prijs     : € 140,-- p.p.
Kleding : Smart Casual
Adres : Restaurant The Millèn 
Weena 686
3012CN Rotterdam
Tel. 010 – 4302333
www.restaurantthemillen.nl

Parkeergelegenheid : Parkeergarage Schouwburgplein 2, te bereiken via de Weenatunnel, of de Q-Park garage Weena.
Of laat de auto thuis en kom met de trein.

Aanmelden  
Via onderstaande aanmeldknop op de website of per e-mail, zo spoedig mogelijk maar in ieder geval vóór maandag 20 mei 2024.

Met vriendelijke groet,

Siebe Stellingwerff Beintema
Bailli Délégué