Dîner Amical bij De Soester Duinen in Soest

feb

25

Dîner Amical bij De Soester Duinen in Soest

Het diner op 25 februari 2023 van de Chaîne des Rôtisseurs in Restaurant De Soester Duinen werd door 34 leden en hun gasten bijgewoond. Eigenaren Esther en Thijs Duindam en ook chef-kok Tim Middag vierden na de carnavalsdagen van een welverdiende vakantie en waren dus niet aanwezig. Maar de keukenbrigade onder leiding van sous-chef Robert-Jan Zwiers en de witte brigade onder  leiding van gastheer Ger Daman lieten ons niets tekort komen in het prettige restaurant, gelegen achter het prachtige natuurgebied de Soesterduinen. Een klassiek vier-gangen menu was door Tim Middag samengesteld waarvan, onder genot van bijpassende wijnen, door de aanwezigen werd genoten. Aan de vijf tafels werden zeer geanimeerde gesprekken gevoerd. Het was prettig weer oude en nieuwe vrienden aan tafel te zitten.
 
MENU

Tonijn – groene appel – radijs - dragonolie
Karl Pfaffmann, Riesling (Walsheim, Silberberg)

*

Ravioli – pecorino – artisjok – tomaat – micro groenten
Rutini San Felipe, Classic Chardonnay (Mendoza, Argentinië)

*

Rossini – ossenhaas – eendenlever – brioche – Madeira
Cantalici IGT, Sangiovese (Toscane, Italië)

*

Chocolade dessert

*

Koffie of thee naar keuze met friandises