Dîner Amical van Restaurant Zout & Citroen in Oosterhout, Virtueel Evenement

mrt

27

Dîner Amical van Restaurant Zout & Citroen in Oosterhout, Virtueel Evenement

Chers Consœurs et Confrères,
 
Wij willen graag onze restaurateurs blijven ondersteunen en in contact blijven met onze leden. In vervolg op het succesvolle virtuele diner (49 deelnemers!) geleverd door Brasserie Le Nord, nodigen we u graag uit deel te nemen aan ons volgende virtuele evenement dat via Zoom zal plaatsvinden op zaterdag 27 maart om 18.30 uur.

Voor deze gelegenheid werken wij samen met Restaurant Zout en Citroen uit Oosterhout. Chef Bram Helleman stelt de deelnemers voor te kiezen uit een uitgebreid keuze menu. Het is de bedoeling om het eten op minimaal drie afhaallocaties door heel Nederland te laten bezorgen. Eén en ander zal afhangen van de vraag uit elk deel van het land. 

Omdat het deze keer een keuzemenu betreft zullen wij na uw aanmelding contact met u opnemen om te registreren naar welke gerechten en wijnen uw voorkeur uitgaat. Ook kunt u ons dan doorgeven welke stad uw voorkeur heeft voor een afhaalpunt. Onze Bailli Régional Wim Sluijter zal de afhaallocaties coördineren en wij zullen u vervolgens informeren over de gekozen afhaalpunten en -tijden.

 
Menu

Steak tartaar – zoetzure groente – piccalilly – spelt 
of
Heilbot – bereidingen van biet – groene kruiden 

Domäne Wachau – Grüner Veltliner ‘Terrassen’ Federspiel 2020

***

Bouillabaisse – skrei in chorizo olie gegaard – tortellini van garnaal – rouille 
of 
Colombo kerrie veloute – gerookte parelhoen - kervelolie 

Suavia – Soave Classico 2019

***

Skrei – pommes Bouchon – knolselder – paddestoelen – jus truffel 

Louis Jadot – Couvent des Jacobin Chardonnay 2019
of 
Lamsnek – jus tajine – peultjes – aardappel knoflookmousseline – krokante aardappel 

Umathum – Burgerland Zweigelt 2018

***

Bombe van peer en chocolade met sorbet van krieken 
of 
Mango – kokos – limoen 

Prijs € 49,50 p.p.

Prijs wijnen: 3 flesjes van 37,5 cl voor € 49,50 of 75 cl flessen voor € 27,50 per stuk.
 
Betaling
A) Leden die hun bestelling afhalen bij Zout en Citroen in Oosterhout, betalen tijdens het afhalen direct bij het restaurant.

B) Alle anderen ontvangen een e-mail van Zout en Citroen met de factuur en betalen via bankoverschrijving. Instructies zullen in de factuur worden opgenomen. 
 
Nadat u zich heeft ingeschreven zal onze Chancelier u per e-mail een link sturen voor eenvoudige toegang tot het virtuele diner. Iedereen zal toegang hebben tot de video call vanaf elke smartphone, tablet, laptop of desktop, zolang er internetverbinding is. Om in de traditie van de Chaîne te blijven vragen we alle deelnemers om zich netjes te kleden tijdens het evenement en op tijd te komen. 

We zullen gezamenlijk beginnen en van Chef Bram Helleman een toelichting op het menu krijgen. Daarna gaan we in Break-out Rooms (elk 8 deelnemers) in kleiner gezelschap de avond verder doormaken.

Wij hopen dat u in groten getale deel zult nemen. U kunt zich inschrijven per onderstaande aanmeldknop of per e-mail aan info@chaine.nl van zondag 7 maart tot en met maandag 22 maart aanstaande.

Vive la Chaîne!

Wim Sluijter
Bailli Régional Zuid-Nederland