mei
16mei
17Chers Consœurs et Confrères,
Op 16 mei zullen vijf jonge sous-chefs bij Culinaire Academie Nederland te Beverwijk deelnemen aan de Jeunes Chefs Rôtisseurs wedstrijd. Dit is de zesde keer dat wij deze wedstrijd organiseren. De winnaar wordt uitgezonden naar de internationale wedstrijd die 5-8 oktober in Mexico wordt gehouden.
De deelnemers krijgen vier uur de tijd om op basis van een black box met ingrediënten een menu voor vier personen te schrijven en te bereiden. Tijdens de wedstrijd is geen publiek welkom, maar wel zal een live-stream worden gemaakt.
Een beperkt aantal leden van de Chaîne kan deelnemen aan een driegangen maaltijd na afloop van de wedstrijd. Dit menu wordt verzorgd door studenten van de Culinaire Academie. De ingrediënten worden beschikbaar gesteld door onze sponsor Sligro. De deelnameprijs wordt gebruikt om een deel van de uitzending naar Mexico te dekken.
Tijdens het diner zal de prijsuitreiking plaatsvinden.
Sponsoren van deze wedstrijd zijn:
Sligro, Culinaire Academie Nederland, Koppert Cress, Wüsthof, Chaud Devant, Hurricane, Carl Siegert, Rungis en Pabst & Hagedoorn.
18.30 uur | Ontvangst | ||
19.00 uur | Driegangendiner met prijsuitreiking | ||
20.30 uur | Einde evenement |
Prijs | € 60,-- per persoon | |
Kleding | Smart Casual | |
Adres |
Culinaire Academie Nederland Wijkermeerweg 70 1948 NX Beverwijk www.culi-ac.nl |
|
Parkeergelegenheid | Parkeren kan schuin aan de overkant naast de McDonald’s, Parallelweg 120, Beverwijk. |
Siebe Stellingwerff Beintema Bailli Délégué |
Piet van den Bosch Conseiller Culinaire |