Cassis Wood Oil, Flore**

apr

01

Cassis Wood Oil, Flore**

Chers consœrs et confrères,
 
Zondag 26 maart hebben 35 deelnemers genoten van een bijzondere lunch in Hotel De L’Europe, verzorgd door chef Bas van Kranen van Flore**. Na afloop van de lunch kregen de deelnemers ter herinnering een flesje Cassis Wood Oil mee. Maar waarvoor is dat te gebruiken?
 
De Cassis Wood Oil is een aroma die inderdaad boven op een salade kan, maar ook een cocktail of bijvoorbeeld een dessert. Het is niet zo zeer dat dit gebruikt dient te worden als dressing/saus, dit is puur voor een aantal druppeltjes voor wat extra smaak en geur. Onwijs mooie manier om wat extra smaak toe te voegen aan een gerecht. 

Geniet!
 
———
 
35 guests of the Chaîne enjoyed Sunday March 26th a very inspiring lunch in Hotel De L’Europe, prepared by chef Bas van Kranen of Flore**. When departing, the quests received a bottle of Cassis Wood Oil. Question: What is it to be used for?

The Cassis Wood Oil is an aroma that can indeed be served on top of a salad, but also a cocktail or, for example, a dessert. It is not so much that this should be used as a dressing/sauce, this is purely for a few drops for some extra taste and smell. Very nice way to add some extra flavor to a dish.
 
Enjoy!

  • Slider 1
  • Slider 2
  • Slider3