Corona update van Da Vinci

mrt

18

Corona update van Da Vinci

Lieve gasten van Da Vinci,

We serveren weliswaar geen maaltijden meer, maar we zijn in het restaurant volop bezig met het opruimen van de vinoteca, het bijwerken van de wijnkaart en wat technische klussen.

Daarom zijn we op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur telefonisch via +31 (0)475 46 59 79 bereikbaar voor (vragen over) reserveringen en het bestellen van verwencheques en ons boek Proeven van Bekwaamheid. 

Da Vinci verwencheque
Gunt u iemand een heerlijke culinaire middag of avond? Geef dan de verwencheque van Da Vinci cadeau. De waarde van de cheque bepaalt u zelf en als u liever geen bedrag op de cheque ziet dan kunt u ook een compleet arrangement schenken. We voorzien uw cheque graag van uw persoonlijke boodschap en verpakken hem stijlvol.

Bestel hier eenvoudig uw verwencheque. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u de cheque per post, samen met de factuur.

Proeven van Bekwaamheid Special Edition
Bent u soms op zoek naar een mooi cadeau of relatiegeschenk of wilt u gewoon iemand verrassen met iets origineels? Geef dan Da Vinci ‘cadeau’!

Met de uitgave Special Edition van Proeven van Bekwaamheid geeft u hét waardevolle cadeau waar u indruk mee maakt.

Proeven van Bekwaamheid Special Edition bestaat uit twee unieke boeken, persoonlijk gesigneerd door Margo & Petro, in een luxe cassette. Vol eerlijke verhalen, een dag bij Da Vinci en 100 recepten.
100 exclusieve recepten van Margo
  • boek Proeven van Bekwaamheid (259 pagina’s)
  • boek Special Edition (119 pagina’s)
  • DVD beleef Proeven van Bekwaamheid
     

Bestel hier het complete pakket voor € 100,25 inclusief verzendkosten.