Team Bloemenbeek biedt zich aan als hulpverlener!

mrt

18

Team Bloemenbeek biedt zich aan als hulpverlener!

IN DE AANBIEDING:

TEAM VAN DE BLOEMENBEEK BIEDT ZICH SPONTAAN AAN ALS VRIJWILLIGER VOOR OPVANG KINDEREN EN ANDERE HULPBEHOEVENDEN!!

Lieve mensen,

Terwijl u misschien wel met een schuin oog naar enkele vrolijke foto’s van De Bloemenbeek en een deel van haar toegewijde medewerkers van nog niet zo heel lang geleden kijkt ziet de wereld er voor allen plots heel anders uit. De Corona crisis zet de mondiaal én ook in ons veilig geachte Nederland inmiddels alles op z’n kop!

Artsen en andere zorgverleners gaan mondiaal tot hun uiterste in pogingen om talrijke mensenlevens te redden. 

Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek ontkomt natuurlijk ook niet aan de talrijke annuleringen en vraaguitval van reserveringen.
Inmiddels hebben wij daardoor en de lock down ook collectief werktijdverkorting aan moeten vragen voor alle ca. 45 vaste medewerkers. 

Om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en wellicht al hebben wij dit weekend al besloten om vanaf maandag het restaurant in ieder geval de komende periode gesloten te houden.

Zonder werk nutteloos thuis zitten is voor vele energieke Bloemenbeekers echter geen optie en het merendeel heeft spontaan besloten hun tijd, kennis, kunde en gastvrijheid maatschappelijk én vrijwillig in te zetten daar waar de nood het hoogst is.

We hopen daarmee ondermeer te bereiken dat zorgverleners en artsen werkzaam bij de acute en levensbedreigend zorg zo veel mogelijk ontlast kunnen worden.

Dus instanties uit Twente verantwoordelijk voor bijvoorbeeld kinderopvang of andere zorgverlening: klop aub bij ons aan via sales@bloemenbeek.nl of bel 0651440530 ! 

Er staat een prachtig team gemotiveerde, goed opgeleide en betrokken vrijwilligers klaar om de samenleving te helpen. We bedoelen hier niet expliciet onze lokatie mee maar wel ons fantastische team van medewerkers die wellicht ergens in onze regio dringend nodig kunnen zijn. 

Samen de Corona de baas. Laten we gezamenlijk met elkaar die kans grijpen!!! 

Raymond Strikker
Hôtelier & Restaurateur 
Landhuishotel De Bloemenbeek
sales@bloemenbeek.nl
0651440530