Restaurants & Hotels


Op deze pagina’s vindt u restaurants en hotels die lid zijn van de Chaîne des Rôtisseurs in Nederland. Zij verwelkomen de leden gastvrij. Kenmerk van deze restaurants is dat ze een hoge standaard hebben op het gebied van koken en gastvrijheid. Zij ontvangen u graag, ook als u nog geen lid bent. Een aantal restaurateurs heeft voor leden een speciale aanbieding.

 

Château Neercanne *, Maastricht

Maître Restaurateur Pierre Haenen
 

Restaurant Château Neercanne is onderdeel van de Camille Oostwegel Château Hotels en Restaurants en is door de jaren heen uitgegroeid tot een stabiel en volwassen gastvrijheidsbedrijf. Dit enige terrassenkasteel is gelegen pal op de grens van Nederland en België. Het Château werd in 1698 gebouwd. De bouwheer was baron Daniël Wolff van Dopff. Hij was militair Gouverneur van Maastricht en heeft destijds o.a. de Czaar Peter de Grote tijdens zijn bezoek aan Nederland ontvangen.

Het complex bestaat nu uit het restaurant en het lunchrestaurant L’ Auberge heeft een BIB Gourmand en is gelegen op de binnenplaats. Verder vormen de grotten achter het Château unieke mogelijkheden voor grotere gezelschappen. Chateau Neercanne mag door zijn enorme variatie aan mogelijkheden met recht een gastvrijheid kameleon genoemd worden.

Tot ziens 'au Château'

Met vriendelijke groet,
'De Neerkanjers'

Château Neercanne
Cannerweg 800
6213 ND Maastricht

T +31 (0)43 325 13 59

www.chateauhotels.nl
neercanne@chateauhotels.nl 


Terug naar overzicht