Restaurants & Hotels


Op deze pagina’s vindt u restaurants en hotels die lid zijn van de Chaîne des Rôtisseurs in Nederland. Zij verwelkomen de leden gastvrij. Kenmerk van deze restaurants is dat ze een hoge standaard hebben op het gebied van koken en gastvrijheid. Zij ontvangen u graag, ook als u nog geen lid bent. Een aantal restaurateurs heeft voor leden een speciale aanbieding.

 

élevé, Leeuwarden

Maître Hôtelier Harry Westers


Kom dineren op niveau met een prachtig uitzicht. U wordt verrast door originele en creatieve gerechten. In de moderne en sfeervolle entourage waarbij u het panoramisch uitzicht over Leeuwarden goed kunt aanschouwen. élevé is voor iedereen toegankelijk!

De keuken van het restaurant werkt met regionale, nationale en internationale invloeden en staat onder leiding van chef de cuisine Mike Kalkman. Met veel ambitie en enthousiasme wordt gewerkt aan pure gerechten, bereid uit (h)eerlijke ingrediënten. Vaak van biologische kwaliteit, uit eigen tuin en streek. Laat u verrassen door de specialiteiten van de keuken! Laat u verrassen door een menu van de chef of kies voor uitgebreid tafelen met ‘élevé’s proeverij’.

Restaurant élevé
Heliconweg 52 
8914 AT Leeuwarden

T +31 (0)58 233 4900

www.eleve.nl
reserveren@eleve.nl

 

Terug naar overzicht