Restaurants & Hotels


Op deze pagina’s vindt u restaurants en hotels die lid zijn van de Chaîne des Rôtisseurs in Nederland. Zij verwelkomen de leden gastvrij. Kenmerk van deze restaurants is dat ze een hoge standaard hebben op het gebied van koken en gastvrijheid. Zij ontvangen u graag, ook als u nog geen lid bent. Een aantal restaurateurs heeft voor leden een speciale aanbieding.

 

De Bloemenbeek *, De Lutte

Maître Hôtelier Raymond Strikker

Ervaar het rijke landleven van Twente

Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek ligt aan een kabbelende Bloemenbeek in het sterk glooiende Dinkeldal. Het is een fantastische plek in Twente om de prachtige erfenis van de textielfabrikanten van weleer en het eigentijdse  rijke landleven persoonlijk te beleven.

Het boetiekhotel is prachtig gesitueerd op een eigen, ruim vijf hectare groot, landgoed en beschikt over 57 ruim opgezette suites/kamers. De meeste suites hebben een eigen terras met uitzicht over het glooiende Twentse coulisselandschap. Het landgoed beschikt in de zomer over een eigen pitch & putt golfcourse met negen afslagen, voorzien van hoogteverschillen, ‘lastige’ bunkers, ecologische waterpoelen en verrassende landschapskunst. De inrichting is landelijk klassiek, geheel in de stijl van het hotel en de omgeving.

Het fine dining restaurant is bekroond met een Michelinster. De gastronomisch filosofie heeft als basis de klassieke Frans-mediterrane keuken maar laat zich waar mogelijk inspireren door het aanbod van ingrediënten uit het rijke Twentse land. Het resultaat is een verfijnde keuken met internationale faam waar ook veel wordt gewerkt met kruiden uit eigen tuin en prachtig wild van de plaatselijke jacht.

Een informele lunch elders of op eigen landgoed, een culinaire ontdekkingstocht langs unieke landgoederen of gewoon een  geserveerd (tuin) diner in ons restaurant of in een van de private dining rooms. Onze witte en zwarte brigades creëren met flair, flexibiliteit en betrokkenheid iedere keer weer passende ambiance en memorabele momenten. Passie voor professionele perfectie en persoonlijke aandacht blijven de ingrediënten waarmee wij van uw gelegenheid altijd weer een belevenis maken.  

Ontdek  ook de warme ambiance van onze Spa en laat uw zintuigen prikkelen in Bloemenbeek’s World of Wellness & Beauty. Onderga de persoonlijke zorg en aandacht en herstel de balans tussen lichaam en geest. De zes met smaak ingerichte eigentijdse salons geven een sfeer, waarbij geuren, kleuren en muziek de ultieme beleving vormen. 


Landhuishotel De Bloemenbeek
Beuningerstraat 6
7587 ZG  De Lutte (Ov)

T +31 (0)541 55 12 24

http://www.bloemenbeek.nl
info@bloemenbeek.nl

Terug naar overzicht