Het team van Het Roode Koper wint de gouden koksmuts van 2020

jan

14

Het team van Het Roode Koper wint de gouden koksmuts van 2020

Het team van Het Roode Koper uit Ermelo heeft vandaag de prestigieuze Gouden Koksmuts gewonnen! Het team bestond uit Dennis van den Beld, Michel Oude Booijink en Tomas Nipius. Michel won toen hij nog bij zijn vorige werkgever - De Bloemenbeek - werkte de Nederlandse Jeunes Chefs Competitie en werd tweede in de internationale Jeunes Chefs Wedstrijd. 

Wij feliciteren het team van Het Roode Koper van harte met deze geweldige prestatie!

https://lekker.nl/nieuws/dit-lekker500-restaurant-wint-nk-gouden-koksmuts-2020
Bekijk nieuwsitem
Zout & Citroen ontvangt welverdiende Michelin ster

jan

13

Zout & Citroen ontvangt welverdiende Michelin ster

Vandaag, 13 januari, zijn de Michelinsterren voor 2020 uitgereikt. Voor de restaurants die bij de Chaine des Rotisseurs zijn aangesloten betekent dit dat Restaurant Zout & Citroen uit Oosterhout haar eerste Michelinster heeft ontvangen. Wij feliciteren Bram en Patricia Helleman van harte met deze welverdiende ster! 

De overige restaurants die aangesloten zijn bij de Chaine hebben hun sterren behouden. Ook dit is een hartelijke felicitatie waard. 

In 2016 waren we het gast bij Restaurant De Leest in Vaassen(***). Jacob Jan Boerma heeft besloten op het hoogtepunt te stoppen en heeft zijn restaurant in december gesloten. Gelukkig is hij nog intensief betrokken bij The White Room* in Amsterdam  en Voltaire* in Leersum. Andre van Doorn heeft op 1 juli zijn restaurant in Kasteel Heemstede(*)  verkocht. 

Wij wensen al onze professionele leden een culinair succesvol jaar!
Bekijk nieuwsitem
Afscheidslunch met Chef Chateau Neercanne

okt

24

Afscheidslunch met Chef Chateau Neercanne

Afscheidslunch Hans Snijders

Ter gelegenheid van het afscheid van Executive Chef Hans Snijders biedt Chateau Neercanne een speciaal driegangenlunchmenu aan met de klassiekers en favorieten van Hans. Ontmoet de chef persoonlijk en blik terug op de herinneringen die u aan hem heeft gedurende zijn prachtige loopbaan op ons château.

Het arrangement bestaat uit:
  • Toostmoment met Hans
  • Amuse
  • Wisselend 3-gangenlunchmenu
  • Bijpassende wijnen en water
  • Koffie/thee met friandises 

Deze all-in-lunch wordt geserveerd van dinsdag tot en met vrijdag en is te reserveren tot en met 20 december.

De prijs bedraagt € 66,- per persoon.

Meer informatie
Bekijk nieuwsitem
Kookles in Restaurant Vroenhout

okt

23

Kookles in Restaurant Vroenhout


Kookstudio 't Truffeltje - kookles in restaurant Vroenhout
   
Altijd al lekker willen leren koken?
   
Meesterkok Nico van Beekveld, eigenaar van restaurant Vroenhout, brengt u - op maandag of dinsdag - de fijne kneepjes van het koken bij in een gezellige groep van 8 tot 15 personen.

Onder zijn professionele leiding wordt er in kookstudio ’t Truffeltje gewerkt met uitsluitend verse producten. Natuurlijk komen alle seizoenen tot hun recht. Van asperges in het voorjaar, zomerfruit in de zomer tot wild in het najaar.
   
Ook voor bedrijven en personeelsuitjes zijn er mogelijkheden.
   
Neemt u eens een kijkje op de kooksite: www.kookstudiotruffeltje.nl
 
Bekijk nieuwsitem