Afscheidslunch met Chef Chateau Neercanne

okt

24

Afscheidslunch met Chef Chateau Neercanne

Afscheidslunch Hans Snijders

Ter gelegenheid van het afscheid van Executive Chef Hans Snijders biedt Chateau Neercanne een speciaal driegangenlunchmenu aan met de klassiekers en favorieten van Hans. Ontmoet de chef persoonlijk en blik terug op de herinneringen die u aan hem heeft gedurende zijn prachtige loopbaan op ons château.

Het arrangement bestaat uit:
  • Toostmoment met Hans
  • Amuse
  • Wisselend 3-gangenlunchmenu
  • Bijpassende wijnen en water
  • Koffie/thee met friandises 

Deze all-in-lunch wordt geserveerd van dinsdag tot en met vrijdag en is te reserveren tot en met 20 december.

De prijs bedraagt € 66,- per persoon.

Meer informatie
Bekijk nieuwsitem
Kookles in Restaurant Vroenhout

okt

23

Kookles in Restaurant Vroenhout


Kookstudio 't Truffeltje - kookles in restaurant Vroenhout
   
Altijd al lekker willen leren koken?
   
Meesterkok Nico van Beekveld, eigenaar van restaurant Vroenhout, brengt u - op maandag of dinsdag - de fijne kneepjes van het koken bij in een gezellige groep van 8 tot 15 personen.

Onder zijn professionele leiding wordt er in kookstudio ’t Truffeltje gewerkt met uitsluitend verse producten. Natuurlijk komen alle seizoenen tot hun recht. Van asperges in het voorjaar, zomerfruit in de zomer tot wild in het najaar.
   
Ook voor bedrijven en personeelsuitjes zijn er mogelijkheden.
   
Neemt u eens een kijkje op de kooksite: www.kookstudiotruffeltje.nl
 
Bekijk nieuwsitem
Programma 2020

okt

12

Programma 2020

Het voorlopige programma voor 2020 is vastgesteld en te zien op de website onder het kopje Evenementen.

Onze Regionale Bailli's hebben hun best gedaan een gevarieerd programma samen te stellen met zowel diners als lunches en als kers op de taart zien we al een aantal onderdelen van het Grand Chapitre dat zal plaatsvinden van 4 t/m 7 juni 2020.
Bekijk nieuwsitem
Vroenhoutse wildavonden

okt

09

Vroenhoutse wildavonden


Vanaf 23 oktober tot en met 27 oktober kunt u bij restaurant Vroenhout genieten van een smakelijk  vijf gangen wild menu met bijpassende wijnen.

Op donderdag 24 oktober en vrijdag 25 oktober hebben wij wijnexpert bij uitstek, John de Nijs van Winebizz, bereid gevonden, om in het kader van smaak en wild deze combinaties toe te lichten.
 
Vijf gangen € 52,50
All in € 85,00 (aperitief, wijn, water, koffie en menu)
 
Aanvang tussen 18.00 uur en 19.00 uur
 
info@restaurantvroenhout.nl
Bekijk nieuwsitem