Foto's en verslagen van de evenementen

jul

10

Foto's en verslagen van de evenementen

Chers Consœurs et Confrères,

Wat was het heerlijk om weer te genieten van elkaars gezelschap en van verrukkelijke gerechten van De Bloemenbeek en Carelshaven. 

Het verslag en de foto's van de bijeenkomst staan op de website. Aangezien niet iedereen weet dat de foto's van alle evenementen op de website te vinden zijn wijs ik u nog even de weg:

Om de foto's en verslagen te bekijken gaat u op de website naar Evenementen (bovenaan de pagina), vervolgens klikt u rechtsonderaan de pagina in het Archief op het jaartal van het evenement dat u wilt bekijken (bijvoorbeeld 2020 voor de lunch bij De Bloemenbeek van 5 juli j.l.), alle evenementen staan onder elkaar, het verslag eerst en daaronder de foto's. U kunt ze bekijken en downloaden. 

Met vriendelijke groet,
Cressida Esmann-Hakvoort
Bekijk nieuwsitem
Het team van Het Roode Koper wint de gouden koksmuts van 2020

jan

14

Het team van Het Roode Koper wint de gouden koksmuts van 2020

Het team van Het Roode Koper uit Ermelo heeft vandaag de prestigieuze Gouden Koksmuts gewonnen! Het team bestond uit Dennis van den Beld, Michel Oude Booijink en Tomas Nipius. Michel won toen hij nog bij zijn vorige werkgever - De Bloemenbeek - werkte de Nederlandse Jeunes Chefs Competitie en werd tweede in de internationale Jeunes Chefs Wedstrijd. 

Wij feliciteren het team van Het Roode Koper van harte met deze geweldige prestatie!

https://lekker.nl/nieuws/dit-lekker500-restaurant-wint-nk-gouden-koksmuts-2020
Bekijk nieuwsitem
  • Slider 1
  • Slider 2
  • Slider3