Vier kerst bij Vroenhout!

dec

13

Vier kerst bij Vroenhout!

Het kerstmenu van Restaurant Vroenhout in Roosendaal is te bekijken via deze link.
Bekijk nieuwsitem
Vier Kerst of Oud en Nieuw in Limburg!

nov

08

Vier Kerst of Oud en Nieuw in Limburg!

Graag wijzen wij u op de nieuwsbrief van de Oostwegel Collection met speciale arrangementen voor Kerst en Oud & Nieuw in Château Neercanne, Château St. Gerlach, het Kruisherenhotel Maastricht of de Winselerhof.

Hier zijn de arrangementen te vinden voor respectievelijk:

De Oostwegel Collection
Kruisherenhotel
Château St. Gerlach
Château Neercanne
De Winselerhof
Bekijk nieuwsitem
Lovende recensie in de Telegraaf: De Groene Lantaarn

aug

06

Lovende recensie in de Telegraaf: De Groene Lantaarn

Wij kijken uit naar de Chaînelunch bij de Groene Lantaarn in Zuidwolde - bekroond met maar liefst twee Michelinsterren - op 16 september aanstaande. Zaterdag lazen we in de Culinair bijlage van de Telegraaf onderstaande lovende recensie. Het menu dat wordt beschreven komt grotendeels overeen met het menu dat wij mogen proeven. Wij kunnen niet wachten!

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld, dit kan nog tot 6 september aanstaande.
Aanmelden

  
Bekijk nieuwsitem
Uitreiking Gerrit de Kiewit Trofee

jul

29

Uitreiking Gerrit de Kiewit Trofee

Op 19 juli is aan Raymond Strikker van Landhuishotel De Bloemenbeek de 'Gerrit de Kiewit trofee' uitgereikt.

De winnaar van de Jeunes Chefs Rôtisseurs wedstrijd, Michel Oude Booijink, is werkzaam bij De Bloemenbeek onder leiding van chef kok Michel van Riswijk. Lees meer...


    
Bekijk nieuwsitem
Vacature: Chancelier

jul

04

Vacature: Chancelier

Chers Consœurs et Confrères,

Het bestuur van uw vereniging la Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs, Bailliage des Pays-Bas, is naarstig op zoek naar een nieuwe Chancelier.
 
Onze Chargée de Presse, Caroline de Bruijn-Eriks, heeft te kennen gegeven haar functie neer te leggen wegens haar drukke werkzaamheden naast de Chaîne. Ze heeft aangegeven nog tot de Algemene Ledenvergadering van 2018 beschikbaar te zijn in het Bestuur van de Chaîne.
 
Onze Chancelier, Cressida Esmann-Hakvoort, zal graag de functie van Caroline overnemen. Zij beheert al de website - één van de werkzaamheden van de Chargée de Presse - en zal zich daarnaast met name gaan bezighouden met het vergroten van de naamsbekendheid van de Chaîne des Rôtisseurs in Nederland, via social media en andere kanalen. Met als voornaamste doel een vergroting van het ledenbestand. Lees meer...
Bekijk nieuwsitem