Restaurants & Hotels


Op deze pagina’s vindt u restaurants en hotels die lid zijn van de Chaîne des Rôtisseurs in Nederland. Zij verwelkomen de leden gastvrij. Kenmerk van deze restaurants is dat ze een hoge standaard hebben op het gebied van koken en gastvrijheid. Zij ontvangen u graag, ook als u nog geen lid bent. Een aantal restaurateurs heeft voor leden een speciale aanbieding.

 

Kruisherenhotel, Maastricht

Maître Restaurateur Floris Kemper

Design in een historische ambiance

Het Kruisherenhotel Maastricht telt 60 comfortabele hotelkamers. Een kunstwerk en persoonlijk gedicht maken iedere kamer uniek. De inrichting van het designhotel is een creatie van verschillende internationaal bekende architecten en ontwerpers, als Henk Vos, Le Corbusier, Philip Starck en Ingo Maurer.

In het schip van de kerk van het Kruisherenhotel bevindt zich de entresol,  waar ontbijt, lunch en diner geserveerd worden. Een ruimtelijke verdieping met een hemels uitzicht. De glas-in-lood ramen van het voormalige kerkkoor en de eigentijdse lichtobjecten zorgen voor een betoverend licht. Het menu biedt  een pure en regionaal georiënteerde keuken. Natuurlijk kunt u rekenen op culinair vakmanschap en Limburgse gastvrijheid.

Kruisherenhotel Maastricht
Kruisherengang 19-23
6211 NW Maastricht

T +31 (0)43 329 20 20

www.chateauhotels.nl
kruisherenhotel@chateauhotels.nl

Terug naar overzicht