Camille jr. volgt Camille sr. op: NRC

feb

10

Camille jr. volgt Camille sr. op: NRC

Lees in het NRC het artikel over de opvolging binnen de Oostwegel Collection, waar zoon het bedrijf overnam van vader.  

Wij feliciteren Camille sr. van harte met zijn 70ste verjaardag!


 
Bekijk nieuwsitem
Overdracht Oostwegel Collection 

jan

15

Overdracht Oostwegel Collection 

Per 1 januari heeft Camille Oostwegel het stokje van zijn vader overgenomen als eigenaar en algemeen directeur van de Oostwegel Collection.
 


 
Van de Oostwegel Collection zijn het Kruisherenhotel, Château St. Gerlach en Château Neercanne aangesloten bij de Chaîne des Rôtisseurs. Op 1 maart staat er een Déjeuner Amical gepland bij het Kruisherenhotel in Maastricht. 

Op 2 januari was Camille te gast bij het radioprogramma Zakendoen van BNR Nieuwsradio over onder andere de overname. Dit interview is vastgelegd en hier terug te luisteren. 
Bekijk nieuwsitem
Het team van Het Roode Koper wint de gouden koksmuts van 2020

jan

14

Het team van Het Roode Koper wint de gouden koksmuts van 2020

Het team van Het Roode Koper uit Ermelo heeft vandaag de prestigieuze Gouden Koksmuts gewonnen! Het team bestond uit Dennis van den Beld, Michel Oude Booijink en Tomas Nipius. Michel won toen hij nog bij zijn vorige werkgever - De Bloemenbeek - werkte de Nederlandse Jeunes Chefs Competitie en werd tweede in de internationale Jeunes Chefs Wedstrijd. 

Wij feliciteren het team van Het Roode Koper van harte met deze geweldige prestatie!

https://lekker.nl/nieuws/dit-lekker500-restaurant-wint-nk-gouden-koksmuts-2020
Bekijk nieuwsitem
Zout & Citroen ontvangt welverdiende Michelin ster

jan

13

Zout & Citroen ontvangt welverdiende Michelin ster

Vandaag, 13 januari, zijn de Michelinsterren voor 2020 uitgereikt. Voor de restaurants die bij de Chaine des Rotisseurs zijn aangesloten betekent dit dat Restaurant Zout & Citroen uit Oosterhout haar eerste Michelinster heeft ontvangen. Wij feliciteren Bram en Patricia Helleman van harte met deze welverdiende ster! 

De overige restaurants die aangesloten zijn bij de Chaine hebben hun sterren behouden. Ook dit is een hartelijke felicitatie waard. 

In 2016 waren we het gast bij Restaurant De Leest in Vaassen(***). Jacob Jan Boerma heeft besloten op het hoogtepunt te stoppen en heeft zijn restaurant in december gesloten. Gelukkig is hij nog intensief betrokken bij The White Room* in Amsterdam  en Voltaire* in Leersum. Andre van Doorn heeft op 1 juli zijn restaurant in Kasteel Heemstede(*)  verkocht. 

Wij wensen al onze professionele leden een culinair succesvol jaar!
Bekijk nieuwsitem
Programma 2020

okt

12

Programma 2020

Het voorlopige programma voor 2020 is vastgesteld en te zien op de website onder het kopje Evenementen.

Onze Regionale Bailli's hebben hun best gedaan een gevarieerd programma samen te stellen met zowel diners als lunches en als kers op de taart zien we al een aantal onderdelen van het Grand Chapitre dat zal plaatsvinden van 4 t/m 7 juni 2020.
Bekijk nieuwsitem