Carelshaven krijgt nieuwe sommelier

dec

12

Carelshaven krijgt nieuwe sommelier

Debbie Küpers is vanaf 1 januari 2019 maître-sommelier bij Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden. Ze komt over van sterrenrestaurant de Bloemenbeek in De Lutte.

Lees het artikel in Misset horeca.
Bekijk nieuwsitem
Gault&Millau gids 2019

dec

03

Gault&Millau gids 2019

​Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau gids 2019 gelanceerd in de Kromhouthal Amsterdam. Gault&Millau is na de Michelingids de belangrijkste restaurantgids van Europa.

In de toplijst van de Gault&Millau staan een aantal Chaînerestaurants en restaurants waar wij recentelijk een evenement organiseerden.

De Leest in Vaassen met 19 punten
De Groene Lantaarn in Zuidwolde met 18 punten
Parkheuvel in Rotterdam met 17,5 punten
Kasteel Heemstede in Houten met 17 punten
De Leuf in Ubachsberg met 17 punten
De Nederlanden in Vreeland met 17 punten
Allen van harte gefeliciteerd!

Tijdens de feestelijke lancering werden ook de Gault&Millau Awards 2019 uitgereikt. Wij feliciteren Johan en Carin Agricola van Kasteel Engelenburg in Brummen met het behalen van de prijs voor het beste terras van het jaar!
 
Bekijk nieuwsitem
Sunday Lazy Lunch bij Vroenhout in Roosendaal

sept

26

Sunday Lazy Lunch bij Vroenhout in Roosendaal

Sinds 18 maart organiseert restaurant Vroenhout in Roosendaal een Sunday Lazy Lunch: vanaf 13.00 bent u welkom om te genieten van een lunch bereid door Meesterkok Nico van Beekveld in zijn Bib Gourmand restaurant.

De lunch bestaat uit zes gangen, inclusief een sprankelend aperitief, voor € 68,50. 

Restaurant Vroenhout
Vroenhoutseweg 21
4703 SG Roosendaal
0165-532632
https://restaurantvroenhout.nl

 
Bekijk nieuwsitem
Rick Stehr net naast het podium in Taiwan

sept

09

Rick Stehr net naast het podium in Taiwan

Op 8 september ontvingen we uit Taiwan de uitslag van de internationale Jeunes Chefs Competitie: de winnaar van onze nationale wedstrijd Rick Stehr van restaurant Carelshaven stond helaas nèt niet op het podium, maar wij hebben begrepen dat hij van alle deelnemers het beste voorgerecht heeft gekookt en ook zijn nagerecht hoorde bij de top! Van harte gefeliciteerd met deze prestatie Rick! 


En Michel, de winnaar van onze nationale wedstrijd van vorig jaar en winnaar van de tweede plaats van de internationale wedstrijd: hartelijk dank voor het meereizen en begeleiden van Rick. Wij hopen dat jullie een onvergetelijke reis hebben gehad en een bijzondere ervaring rijker zijn.

Wij feliciteren Canada, Duitsland en Finland met het behalen van de eerste, tweede en respectievelijk derde plaats tijdens de Jeunes Chefs Competitie in Taiwan. 

Op naar de Jeunes Chefs Rôtisseurs Competitie van volgend jaar!
Bekijk nieuwsitem
www.chainedesrotisseurs.nl gebruikt cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Als je meer wilt weten over deze cookies, klik dan hier voor ons cookie beleid. Bij akkoord geef je www.chainedesrotisseurs.nl toestemming voor het gebruik van cookies op onze website.