​Uitreiking Gerrit de Kiewit trofee

jun

06

​Uitreiking Gerrit de Kiewit trofee

Uitreiking Gerrit de Kiewit trofee aan Alco en Evelyn van Berkel van het Landgoed Hotel en Restaurant Carelshaven
Op dinsdag 5 juni werd de Gerrit de Kiewit trofee uitgereikt aan Alco van Berkel, Maîte Hôtelier van Landgoed Hotel en Restaurant Carelshaven.


De Gerrit de Kiewit trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan het de eigenaar van het restaurant waar de winnaar van de Jeunes Chefs Rôtisseurs Competitie van de Nederlandse Bailliage van de Chaîne des Rôtisseurs werkzaam is.

Met de trofee wordt waardering uitgesproken aan dit bedrijf. De deelnemer heeft een prestatie geleverd, maar ook het bedrijf waar hij als sous chef werkzaam is heeft een belangrijk aandeel in de kennis en ervaring die Rick Stehr heeft opgedaan. 



Lees hier het persbericht over de wedstrijd op 7 mei jl.
Bekijk nieuwsitem
Internationale Grand Chapitres

okt

28

Internationale Grand Chapitres

Regelmatig ontvangen wij uitnodigingen voor Grand Chapitres over de hele wereld. Bekijk hier het overzicht van de Grand Chapitres van de komende maanden waarvan het programma bekend is:
De overige Grand Chapitres - waarvan nog geen programma bekend is - vindt u hier.
Bekijk nieuwsitem
Uitreiking Gerrit de Kiewit Trofee: La Provence

mrt

26

Uitreiking Gerrit de Kiewit Trofee: La Provence

Gisteren was een aantal leden van het bestuur van de Chaine des Rotisseurs en de organisatie van de Jeunes Chefs Competitie te gast bij Restaurant La Provence in Driebergen om de winnaar van de derde editie van de Jeunes Chefs Competitie -  Jelle Horst - en zijn werkgever - André van Alten - de Gerrit de Kiewit trofee te overhandigen. 



Jelle zal in september afreizen naar Calgary, Canada, om daar de Nederlandse Balliage te vertegenwoordigen tijdens de Internationale Jeunes Chefs Competitie. Hieraan zullen de nationale winnaars uit de hele wereld deelnemen. Voor die tijd krijgt Jelle de kans om een aantal stages te lopen bij gerenommeerde restaurants om extra ervaring op te doen en hij zal in Canada worden begeleid door Michel Oude Booijink van Restaurant De Bloemenbeek in de Lutte, winnaar van de eerste editie van de Nederlandse Jeunes Chefs Competitie en zeer indrukwekkend tweede van de wereld in 2017.

Wij wensen Jelle veel succes met de voorbereidingen voor de wedstrijd!










 
Bekijk nieuwsitem
www.chainedesrotisseurs.nl gebruikt cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Als je meer wilt weten over deze cookies, klik dan hier voor ons cookie beleid. Bij akkoord geef je www.chainedesrotisseurs.nl toestemming voor het gebruik van cookies op onze website.