Team Bloemenbeek biedt zich aan als hulpverlener!

mrt

18

Team Bloemenbeek biedt zich aan als hulpverlener!

IN DE AANBIEDING:

TEAM VAN DE BLOEMENBEEK BIEDT ZICH SPONTAAN AAN ALS VRIJWILLIGER VOOR OPVANG KINDEREN EN ANDERE HULPBEHOEVENDEN!!

Lieve mensen,

Terwijl u misschien wel met een schuin oog naar enkele vrolijke foto’s van De Bloemenbeek en een deel van haar toegewijde medewerkers van nog niet zo heel lang geleden kijkt ziet de wereld er voor allen plots heel anders uit. De Corona crisis zet de mondiaal én ook in ons veilig geachte Nederland inmiddels alles op z’n kop!

Artsen en andere zorgverleners gaan mondiaal tot hun uiterste in pogingen om talrijke mensenlevens te redden. Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek ontkomt natuurlijk ook niet aan de talrijke annuleringen en vraaguitval van reserveringen. Inmiddels hebben wij daardoor en de lock down ook collectief werktijdverkorting aan moeten vragen voor alle ca. 45 vaste medewerkers.... Lees verder

 

Bekijk nieuwsitem
Corona update van Da Vinci

mrt

18

Corona update van Da Vinci

Lieve gasten van Da Vinci,

We serveren weliswaar geen maaltijden meer, maar we zijn in het restaurant volop bezig met het opruimen van de vinoteca, het bijwerken van de wijnkaart en wat technische klussen.

Daarom zijn we op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur telefonisch via +31 (0)475 46 59 79 bereikbaar voor (vragen over) reserveringen en het bestellen van verwencheques en ons boek Proeven van Bekwaamheid. 

Da Vinci verwencheque
Gunt u iemand een heerlijke culinaire middag of avond? Geef dan de verwencheque van Da Vinci cadeau. De waarde van de cheque bepaalt u zelf en als u liever geen bedrag op de cheque ziet dan kunt u ook een compleet arrangement schenken. We voorzien uw cheque graag van uw persoonlijke boodschap en verpakken hem stijlvol.

Bestel hier eenvoudig uw verwencheque. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u de cheque per post, samen met de factuur.

Proeven van Bekwaamheid Special Edition
Bent u soms op zoek naar een mooi cadeau of relatiegeschenk of wilt u gewoon iemand verrassen met iets origineels? Geef dan Da Vinci ‘cadeau’!

Met de uitgave Special Edition van Proeven van Bekwaamheid geeft u hét waardevolle cadeau waar u indruk mee maakt.

Proeven van Bekwaamheid Special Edition bestaat uit twee unieke boeken, persoonlijk gesigneerd door Margo & Petro, in een luxe cassette. Vol eerlijke verhalen, een dag bij Da Vinci en 100 recepten.
100 exclusieve recepten van Margo
  • boek Proeven van Bekwaamheid (259 pagina’s)
  • boek Special Edition (119 pagina’s)
  • DVD beleef Proeven van Bekwaamheid
     

Bestel hier het complete pakket voor € 100,25 inclusief verzendkosten.

Bekijk nieuwsitem
Dinerbon van De Groene Lantaarn

mrt

18

Dinerbon van De Groene Lantaarn

Lieve gasten en relaties van de Groene Lantaarn!


In deze bijzondere tijden moeten wij creatief ondernemen.

Daarom bieden wij een dinerbon aan voor een prijs van 125,- euro p/p. De bon heeft een waarde van 210,- euro in de vorm van een 6 gangen menu incl. aperitief, wijnen, water en koffie service als afsluiting. Deze bonnen zijn niet geldig op zaterdagavond.

Velen van u kennen ons bedrijf en voor sommigen is dit een mooie kans om eens tegen een gereduceerd tarief kennis met ons te maken. Of u kunt de bonnen aan familie of relaties cadeau doen.

Bestel snel via onze website of bel 0522-463116.

Nu reserveren

Warme groet, Cindy Borger & Jarno Eggen

Gemeenteweg 364
7951 PG Staphorst
Telefoon 0522-463116.

Reserveren kan via www.degroenelantaarn.com/reserveren
 
Bekijk nieuwsitem
CARELSHAVEN FRIENDS VOUCHER

mrt

18

CARELSHAVEN FRIENDS VOUCHER

Lieve gasten van Carelshaven,

Zoals bekend moet alle horeca in Nederland de deuren sluiten tot tenminste 6 april 2020. Een noodzakelijke, maar ontzettende pijnlijke maatregel. Zowel persoonlijk - we doen niets liever dan in ons restaurant met onze passie bezig zijn - als zakelijk. Om deze 'spookweken' goed door te komen en de aandacht te richten op een toekomst waarin we u weer met mooie gastronomie mogen verwennen, hebben we een speciaal arrangement in het leven geroepen:

CARELSHAVEN FRIENDS voucher   
Een 5-gangen all-in arrangement van €230,- voor €200,- 
We bieden u de komende weken een tegoedbon/geschenkbon aan voor een all-in 5-gangen diner voor twee personen, inclusief aperitief, tafelwater, wijn en koffieservies tot besluit. Dit all-in diner ter waarde van €230,- is nu verkrijgbaar voor een vriendenprijs van €200,- De tegoedbon blijft twee jaar geldig.

KLIK HIER OM JE CARELSHAVEN FRIENDS VOUCHER TE BESTELLEN
Bekijk nieuwsitem
Aankondiging Grand Chapitre

mrt

01

Aankondiging Grand Chapitre

De aankondiging van het Grand Chapitre in Oost-Nederland van 4 t/m 7 juni staat op onze website en op de internationale website.

U vindt daar het programma en het inschrijfformulier. Nederlandse leden kunnen zich op de gebruikelijke manier, via de website, inschrijven. 

Komt allen!
Bekijk nieuwsitem