Maatregelen van de Chaîne des Rôtisseurs ten aanzien van de Coronacrisis

mrt

19

Maatregelen van de Chaîne des Rôtisseurs ten aanzien van de Coronacrisis

Maatregelen van de Chaîne des Rôtisseurs ten aanzien van de Coronacrisis
 
Chers Consœurs et Confrères,
 
Het doet ons verdriet te moeten melden dat wij al onze activiteiten tot na de zomer moeten annuleren. Wij hebben hierover overleg gepleegd met verschillende restaurateurs. Dit betreft de lunch bij Le Nord in Bilthoven op 18 april, de Algemene Ledenvergadering met aansluitend de lunch bij Lauswolt in Beesterswaag op 2 mei en het Grand Chapitre in Oost-Nederland van 4 t/m 7 juni 2020. 

Wij hebben het voornemen deze evenementen te verplaatsen naar volgend jaar. Voor de Algemene Ledenvergadering zoeken we een alternatieve oplossing of we verplaatsen deze naar een zo spoedig mogelijke datum. Reeds voldane facturen voor deelname aan het Grand Chapitre zullen worden gerestitueerd. We houden de optie open om, indien begin mei blijkt dat de coronacrisis voldoende voorbij is, in juni een klein aangepast evenement in Oost-Nederland te organiseren. We willen als het enigszins mogelijk is daarmee onze professionele leden in hun bedrijfsvoering tegemoetkomen. 

Dit is geen lichtvaardige beslissing. De coronacrisis betekent een groot verlies voor onze professionele leden en de gehele hospitality industrie. Wij zijn echter van mening dat deze maatregelen in lijn zijn met de adviezen van het RIVM en nodig zijn om de gezondheid en veiligheid van onze leden, het personeel van onze gastheren en de algemene volksgezondheid te beschermen in het licht van deze wereldwijde pandemie. De internationale reizen die vereist zijn voor sommige van onze evenementen brengen risico's met zich mee in de huidige omstandigheden. We blijven de situatie volgen en we kijken uit naar het moment dat we de activiteiten kunnen hervatten. Ondertussen zijn onze gedachten en goede wensen bij iedereen die door het virus is geraakt.

Wij leven mee met onze professionele leden in deze zware tijd. Wij roepen al onze leden op gebruik te maken van de initiatieven die geboden worden als het kopen van afhaalmaaltijden en cadeaubonnen om zo onze professionele leden te steunen. Wij zullen initiatieven melden op onze nieuwspagina op de website. 


Met vriendelijke groet,

Cressida Esmann-Hakvoort
Chargée de Presse

Bekijk nieuwsitem
De Nederlanden* verkoopt opwarmmaaltijden!

mrt

18

De Nederlanden* verkoopt opwarmmaaltijden!

Koop uw opwarmmaaltijden, bereid door Wilco Berends en zijn team van De Nederlanden bij Landwaart Culinair, Maertensplein 21a in Maartensdijk!

Bekijk hier het filmpje op nu.nl.
 
Bekijk nieuwsitem
Team Bloemenbeek biedt zich aan als hulpverlener!

mrt

18

Team Bloemenbeek biedt zich aan als hulpverlener!

IN DE AANBIEDING:

TEAM VAN DE BLOEMENBEEK BIEDT ZICH SPONTAAN AAN ALS VRIJWILLIGER VOOR OPVANG KINDEREN EN ANDERE HULPBEHOEVENDEN!!

Lieve mensen,

Terwijl u misschien wel met een schuin oog naar enkele vrolijke foto’s van De Bloemenbeek en een deel van haar toegewijde medewerkers van nog niet zo heel lang geleden kijkt ziet de wereld er voor allen plots heel anders uit. De Corona crisis zet de mondiaal én ook in ons veilig geachte Nederland inmiddels alles op z’n kop!

Artsen en andere zorgverleners gaan mondiaal tot hun uiterste in pogingen om talrijke mensenlevens te redden. Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek ontkomt natuurlijk ook niet aan de talrijke annuleringen en vraaguitval van reserveringen. Inmiddels hebben wij daardoor en de lock down ook collectief werktijdverkorting aan moeten vragen voor alle ca. 45 vaste medewerkers.... Lees verder

 

Bekijk nieuwsitem
Dinerbon van De Groene Lantaarn

mrt

18

Dinerbon van De Groene Lantaarn

Lieve gasten en relaties van de Groene Lantaarn!


In deze bijzondere tijden moeten wij creatief ondernemen.

Daarom bieden wij een dinerbon aan voor een prijs van 125,- euro p/p. De bon heeft een waarde van 210,- euro in de vorm van een 6 gangen menu incl. aperitief, wijnen, water en koffie service als afsluiting. Deze bonnen zijn niet geldig op zaterdagavond.

Velen van u kennen ons bedrijf en voor sommigen is dit een mooie kans om eens tegen een gereduceerd tarief kennis met ons te maken. Of u kunt de bonnen aan familie of relaties cadeau doen.

Bestel snel via onze website of bel 0522-463116.

Nu reserveren

Warme groet, Cindy Borger & Jarno Eggen

Gemeenteweg 364
7951 PG Staphorst
Telefoon 0522-463116.

Reserveren kan via www.degroenelantaarn.com/reserveren
 
Bekijk nieuwsitem
CARELSHAVEN FRIENDS VOUCHER

mrt

18

CARELSHAVEN FRIENDS VOUCHER

Lieve gasten van Carelshaven,

Zoals bekend moet alle horeca in Nederland de deuren sluiten tot tenminste 6 april 2020. Een noodzakelijke, maar ontzettende pijnlijke maatregel. Zowel persoonlijk - we doen niets liever dan in ons restaurant met onze passie bezig zijn - als zakelijk. Om deze 'spookweken' goed door te komen en de aandacht te richten op een toekomst waarin we u weer met mooie gastronomie mogen verwennen, hebben we een speciaal arrangement in het leven geroepen:

CARELSHAVEN FRIENDS voucher   
Een 5-gangen all-in arrangement van €230,- voor €200,- 
We bieden u de komende weken een tegoedbon/geschenkbon aan voor een all-in 5-gangen diner voor twee personen, inclusief aperitief, tafelwater, wijn en koffieservies tot besluit. Dit all-in diner ter waarde van €230,- is nu verkrijgbaar voor een vriendenprijs van €200,- De tegoedbon blijft twee jaar geldig.

KLIK HIER OM JE CARELSHAVEN FRIENDS VOUCHER TE BESTELLEN
Bekijk nieuwsitem