Kerstcatering L'Etoile Thuis

dec

10

Kerstcatering L'Etoile Thuis

Vier kerst gezellig thuis...

met vrienden en familie, zonder uren in de keuken te staan. Dat kan met ons Kerstmenu,  een heerlijke borrelschotel of een buffet naar uw wens. Uiteraard kunt u bijpassende wijnen, brood en een doosje zoetigheden voor bij de koffie bestellen, zodat u helemaal geen omkijken heeft naar de boodschappen. Met de beschrijving en onze voorbereiding zet u in een hand om draai een feestelijk menu op tafel. Natuurlijk kunnen wij met uw speciale (di)eetwensen rekening houden.
 
Bekijk nieuwsitem
Wildavond bij Vroenhout

okt

15

Wildavond bij Vroenhout

In de maand oktober start een van de mooiste culinaire seizoenen van het jaar, namelijk het wildseizoen. Vanaf dan kan er weer gebruik gemaakt worden van heerlijkste ingrediënten zoals: hertencarpaccio, patrijs met confit, fazantenrollade of wildzwijnmedaillons.
Bekijk nieuwsitem
Jiu.nu's november 2015

nov

12

Jiu.nu's november 2015

Onderstaand berichten ontvingen we van Jiu.nu in Eindhoven. Lees hier het gehele nieuwsbericht.


Glow week: Glow Early Bird drie- of viergangenmenu
 
Normaal gesproken biedt Jiu.nu geen driegangenmenu aan, maar in de week van Glow (7 t/m 14 november) doen we dat wel en we gaan dan ook nog een uur eerder open!

U kunt in de week van glow profiteren van het  Glow Early Bird driegangenmenu voor € 32,50 of viergangenmenu voor € 42,50. Dit menu kan tijdens de glow week worden besteld van 17.00 uur tot 18.30 uur.  Graag reserveren onder vermelding van Glow Early Bird drie- of viergangenmenu. Deze aanbieding geldt uitsluitend als u vóór 18.30 uur aanwezig bent, het menu wordt dan tot 20.00 uur uitgeserveerd, zodat u daarna nog mooi de tijd heeft om de Glow route te wandelen!
Bekijk nieuwsitem
Carelshaven gaat wild!

nov

10

Carelshaven gaat wild!

Op vrijdag 27 november om 19.00 uur kunt u bij Landgoed Hotel en Restaurant Carelshaven in Delden genieten van een Carelshaven gaat wild-avond. 

Die avond wordt een compleet zesgangen wilddiner geserveerd, bestaande uit een ontvangst met een huiscocktail, het zesgangen wilddiner met bijpassend wijnarrangement, onbeperkt tafelwaters en een aangekleed koffieservies met huisgemaakte lekkernijen en friandises.
Bekijk nieuwsitem
Wildarrangement bij Kasteel Engelenburg

okt

15

Wildarrangement bij Kasteel Engelenburg

U maakt een najaarswandeling over het landgoed met een bezoek aan de ijskelder waarbij een versnapering wordt geserveerd. 's Avonds genieten van een viergangen wild diner in ons sfeervolle restaurant en voor de nacht een overnachting in één van onze sfeervolle kamers.
Bekijk nieuwsitem

Archief nieuws


Nieuwsbrieven