Culinair Concert Arrangement bij Carelshaven

nov

09

Culinair Concert Arrangement bij Carelshaven

Geniet van een geheel corona-proof diner met live concert vanuit uw eigen hotelkamer!

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 november staat er bij Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden wel iets heel leuks te gebeuren: de horeca- en cultuursectoren slaan dit weekend de handen ineen! Deze twee branches worden helaas hard getroffen door de huidige corona-maatregelen. De maatregelen vragen ook om creativiteit en bieden nieuwe mogelijkheden namelijk ‘een tweedaags Culinair Concert Arrangement’!
  • Ontvangst met bubbels
  • Overnachting in een ruime tweepersoons Tuinvleugelkamer met uitzicht op het concert
  • Uitgebreid Twents ontbijt
  • Culinair 4-gangen all-in diner voorafgegaan met smaakvolle amuses en een bijpassend wijnarrangement op uw hotelkamer
  • Live concert, vanuit uw hotelkamer uitgelicht in het Twentse-decor
  • En natuurlijk een goede doses Twentse gastvrijheid

Een Culinair Concert Arrangement
In samenwerking met ‘Ardemus Quartet’ en ‘Wheels’ heeft Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven een zeer exclusief arrangement samengesteld. De tien hotelkamers in de Tuinvleugel van Carelshaven, met uiteraard uitzicht op de Twentse weilanden, worden 13, 14 en 15 november a.s. omgetoverd tot private dining rooms. Met uiteraard sfeervol aangeklede tafels.

Op de hotelkamers wordt een culinair 4-gangen all-in diner geserveerd, zodat u geheel ‘in eigen bubbel’ en conform alle RIVM-richtlijnen volop kunnen genieten. Tussen de gangen door verzorgt op vrijdag het trio Wheels en op zaterdag het kwartet Ardemus Quartet de muzikale invulling. In de tuin van Carelshaven wordt een spectaculair podium geplaatst, waar u vanuit hun kamer en vanaf het balkon perfect zicht op heeft.

Prijs & reserveren
Dit arrangement is uitsluitend te boeken van vrijdag 13 op zaterdag 14 november, van zaterdag 14 op zondag 15 november en van zondag 15 op maandag 16 november 2020. De prijs voor dit exclusieve arrangement bedraagt €199,- per persoon. Toeslag eenpersoonsgebruik a €37,00 p.p. per nacht. Wees er snel bij want wij hebben per avond slechts 10 tweepersoons hotelkamers beschikbaar voor dit arrangement. 

Wenst u een kamer te reserveren voor dit arrangement, dan kunt u direct contact met ons opnemen per mail of telefoon:
074-3761305 | info@carelshaven.nl

Status van de concert arrangementen:
  • Vrijdag 13 november 2020 VOLGEBOEKT
  • Zaterdag 14 november 2020 VOLGEBOEKT
  • Zondag 15 november 2020 LAATSTE KAMERS
Bekijk nieuwsitem
Menu Restaurant Vroenhout

okt

26

Menu Restaurant Vroenhout

Bekijk in het nieuwsitem het afhaalmenu van Restaurant Vroenhout. Ook op de website is te zien welke steeds wisselende gerechten worden aangeboden.

Reserveer hier of telefonisch op 0165-532632.
Bekijk nieuwsitem
Bericht van Restaurant Vroenhout

jul

19

Bericht van Restaurant Vroenhout

Beste gasten,

Normaal gesproken sluiten we rond deze tijd ons restaurant, maar nu blijven we na 10 weken onverwachte 'vakantie' in juli en augustus lekker open.

Op ons terras serveren we heerlijke, Vroenhoutse zomercocktails.

Lees verder...
Bekijk nieuwsitem
Maatregelen van de Chaîne des Rôtisseurs ten aanzien van de Coronacrisis

mrt

19

Maatregelen van de Chaîne des Rôtisseurs ten aanzien van de Coronacrisis

Maatregelen van de Chaîne des Rôtisseurs ten aanzien van de Coronacrisis
 
Chers Consœurs et Confrères,
 
Het doet ons verdriet te moeten melden dat wij al onze activiteiten tot na de zomer moeten annuleren. Wij hebben hierover overleg gepleegd met verschillende restaurateurs. Dit betreft de lunch bij Le Nord in Bilthoven op 18 april, de Algemene Ledenvergadering met aansluitend de lunch bij Lauswolt in Beesterswaag op 2 mei en het Grand Chapitre in Oost-Nederland van 4 t/m 7 juni 2020. 

Wij hebben het voornemen deze evenementen te verplaatsen naar volgend jaar. Voor de Algemene Ledenvergadering zoeken we een alternatieve oplossing of we verplaatsen deze naar een zo spoedig mogelijke datum. Reeds voldane facturen voor deelname aan het Grand Chapitre zullen worden gerestitueerd. We houden de optie open om, indien begin mei blijkt dat de coronacrisis voldoende voorbij is, in juni een klein aangepast evenement in Oost-Nederland te organiseren. We willen als het enigszins mogelijk is daarmee onze professionele leden in hun bedrijfsvoering tegemoetkomen. 

Dit is geen lichtvaardige beslissing. De coronacrisis betekent een groot verlies voor onze professionele leden en de gehele hospitality industrie. Wij zijn echter van mening dat deze maatregelen in lijn zijn met de adviezen van het RIVM en nodig zijn om de gezondheid en veiligheid van onze leden, het personeel van onze gastheren en de algemene volksgezondheid te beschermen in het licht van deze wereldwijde pandemie. De internationale reizen die vereist zijn voor sommige van onze evenementen brengen risico's met zich mee in de huidige omstandigheden. We blijven de situatie volgen en we kijken uit naar het moment dat we de activiteiten kunnen hervatten. Ondertussen zijn onze gedachten en goede wensen bij iedereen die door het virus is geraakt.

Wij leven mee met onze professionele leden in deze zware tijd. Wij roepen al onze leden op gebruik te maken van de initiatieven die geboden worden als het kopen van afhaalmaaltijden en cadeaubonnen om zo onze professionele leden te steunen. Wij zullen initiatieven melden op onze nieuwspagina op de website. 


Met vriendelijke groet,

Cressida Esmann-Hakvoort
Chargée de Presse

Bekijk nieuwsitem