Valentijnsmenu bij Restaurant Vroenhout

feb

01

Valentijnsmenu bij Restaurant Vroenhout

Restaurant Vroenhout serveert op 14 februari onderstaand Valentijnsmenu. U kunt hier reserveren. 
 
 
 
Valentijns menu
 
Gravad lax, gin en citrus, crémeux van gele curry, venkel,
sinaas-dragonolie, ansjovis crumble
 
*** 
 
Gepocheerd hoeve-eitje, confit van eend, eendenlever,
stamppotje van champignons
 
*** 
 
Kalfsnek, tuinkruiden, spekkoek van frieslander,
crème van oerwortel, rode biet, 
saus van rozemarijn en bruine suiker
 
***  
 
Kleine proeverij van smaakvolle kaassoorten
 
***
 
Panna cotta van donker bier, chocolade ijs,
bacon crumble, gepocheerde peer,
chocolade-gember ijs
 
Vijf gangen € 57,50 
Wijnarrangement € 35,- 
All-in € 85,-
 
Bekijk nieuwsitem
Het is genieten bij Château St. Gerlach

jan

31

Het is genieten bij Château St. Gerlach

Bekijk hier de nieuwsbrief van Château St. Gerlach.
Bekijk nieuwsitem
Afscheidslunch met Chef Chateau Neercanne

okt

24

Afscheidslunch met Chef Chateau Neercanne

Afscheidslunch Hans Snijders

Ter gelegenheid van het afscheid van Executive Chef Hans Snijders biedt Chateau Neercanne een speciaal driegangenlunchmenu aan met de klassiekers en favorieten van Hans. Ontmoet de chef persoonlijk en blik terug op de herinneringen die u aan hem heeft gedurende zijn prachtige loopbaan op ons château.

Het arrangement bestaat uit:
  • Toostmoment met Hans
  • Amuse
  • Wisselend 3-gangenlunchmenu
  • Bijpassende wijnen en water
  • Koffie/thee met friandises 

Deze all-in-lunch wordt geserveerd van dinsdag tot en met vrijdag en is te reserveren tot en met 20 december.

De prijs bedraagt € 66,- per persoon.

Meer informatie
Bekijk nieuwsitem
Kookles in Restaurant Vroenhout

okt

23

Kookles in Restaurant Vroenhout


Kookstudio 't Truffeltje - kookles in restaurant Vroenhout
   
Altijd al lekker willen leren koken?
   
Meesterkok Nico van Beekveld, eigenaar van restaurant Vroenhout, brengt u - op maandag of dinsdag - de fijne kneepjes van het koken bij in een gezellige groep van 8 tot 15 personen.

Onder zijn professionele leiding wordt er in kookstudio ’t Truffeltje gewerkt met uitsluitend verse producten. Natuurlijk komen alle seizoenen tot hun recht. Van asperges in het voorjaar, zomerfruit in de zomer tot wild in het najaar.
   
Ook voor bedrijven en personeelsuitjes zijn er mogelijkheden.
   
Neemt u eens een kijkje op de kooksite: www.kookstudiotruffeltje.nl
 
Bekijk nieuwsitem