De Plonsclub gaat naar Berlijn

aug

01

De Plonsclub gaat naar Berlijn

Tijdens de lunch bij Da Vinci werd door een aantal leden van de Plonsclub de wens uitgesproken om het Grand Chapitre in Berlijn dat plaatsvindt van 3 t/m 6 oktober te bezoeken. Inmiddels is de inschrijving geopend en hebben 16 leden zich aangemeld om dit evenement bij te wonen.

Alle leden van de Chaîne en hun gasten zijn welkom om deel te nemen. Het aanmelden voor het evenement doen alle leden individueel. Hiervoor kunt u de link gebruiken naar het registratieformulier. Hier vindt u het programma. U dient ook zelf te zorgen voor het vervoer naar Berlijn en uw hotel te boeken. De evenementenhotels worden genoemd in de brochure, de meeste Nederlandse deelnemers hebben gekozen om te verblijven in Hotel Adlon Kempinski. U kunt natuurlijk ook zelf een hotel kiezen. Voordeel van de evenementenhotels is dat daar de bus stopt die u naar alle evenementen brengt.

Mocht u besluiten deel te nemen aan het Grand Chapitre in Berlijn ontvang ik graag een mailtje aan info@chaine.nl, dan houd ik een overzicht bij van de Nederlandse deelnemers. Ook informeer ik u graag naar welke evenementen de voorkeur uit is gegaan van de Nederlandse deelnemers.

Vive la Chaîne!

Cressida Esmann-Hakvoort
Chargée de Presse du Bailliage des Pays-Bas

Bekijk nieuwsitem
Chaîne Online News verslagen

mei

06

Chaîne Online News verslagen

Op Chaîne Online News staat het verslag van de lunch bij de Nederlanden op World Chaîne Day.

En natuurlijk staan het verslag en de foto's ook op onze eigen website.
Bekijk nieuwsitem
Uitreiking Gerrit de Kiewit Trofee: La Provence

mrt

26

Uitreiking Gerrit de Kiewit Trofee: La Provence

Gisteren was een aantal leden van het bestuur van de Chaine des Rotisseurs en de organisatie van de Jeunes Chefs Competitie te gast bij Restaurant La Provence in Driebergen om de winnaar van de derde editie van de Jeunes Chefs Competitie -  Jelle Horst - en zijn werkgever - André van Alten - de Gerrit de Kiewit trofee te overhandigen. Jelle zal in september afreizen naar Calgary, Canada, om daar de Nederlandse Balliage te vertegenwoordigen tijdens de Internationale Jeunes Chefs Competitie. Hieraan zullen de nationale winnaars uit de hele wereld deelnemen. Voor die tijd krijgt Jelle de kans om een aantal stages te lopen bij gerenommeerde restaurants om extra ervaring op te doen en hij zal in Canada worden begeleid door Michel Oude Booijink van Restaurant De Bloemenbeek in de Lutte, winnaar van de eerste editie van de Nederlandse Jeunes Chefs Competitie en zeer indrukwekkend tweede van de wereld in 2017.

Wij wensen Jelle veel succes met de voorbereidingen voor de wedstrijd!


 
Bekijk nieuwsitem
Publicatie artikel internationale magazine

mrt

19

Publicatie artikel internationale magazine

Ons artikel over de Bloemenbeek en Carelshaven in het internationale magazine staat nu in verkorte vorm op de internationale website, u leest het hier.


Bekijk nieuwsitem
Artikel over de Chaîne in ChefsFriends

mrt

12

Artikel over de Chaîne in ChefsFriends

ChefsFriends publiceerde deze week een informatief artikel over de Chaîne op hun website.
Bekijk nieuwsitem