De Nederlanden* verkoopt opwarmmaaltijden!

mrt

18

De Nederlanden* verkoopt opwarmmaaltijden!

Koop uw opwarmmaaltijden, bereid door Wilco Berends en zijn team van De Nederlanden bij Landwaart Culinair, Maertensplein 21a in Maartensdijk!

Bekijk hier het filmpje op nu.nl.
 
Bekijk nieuwsitem
Team Bloemenbeek biedt zich aan als hulpverlener!

mrt

18

Team Bloemenbeek biedt zich aan als hulpverlener!

IN DE AANBIEDING:

TEAM VAN DE BLOEMENBEEK BIEDT ZICH SPONTAAN AAN ALS VRIJWILLIGER VOOR OPVANG KINDEREN EN ANDERE HULPBEHOEVENDEN!!

Lieve mensen,

Terwijl u misschien wel met een schuin oog naar enkele vrolijke foto’s van De Bloemenbeek en een deel van haar toegewijde medewerkers van nog niet zo heel lang geleden kijkt ziet de wereld er voor allen plots heel anders uit. De Corona crisis zet de mondiaal én ook in ons veilig geachte Nederland inmiddels alles op z’n kop!

Artsen en andere zorgverleners gaan mondiaal tot hun uiterste in pogingen om talrijke mensenlevens te redden. Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek ontkomt natuurlijk ook niet aan de talrijke annuleringen en vraaguitval van reserveringen. Inmiddels hebben wij daardoor en de lock down ook collectief werktijdverkorting aan moeten vragen voor alle ca. 45 vaste medewerkers.... Lees verder

 

Bekijk nieuwsitem
Corona update van Da Vinci

mrt

18

Corona update van Da Vinci

Lieve gasten van Da Vinci,

We serveren weliswaar geen maaltijden meer, maar we zijn in het restaurant volop bezig met het opruimen van de vinoteca, het bijwerken van de wijnkaart en wat technische klussen.

Daarom zijn we op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur telefonisch via +31 (0)475 46 59 79 bereikbaar voor (vragen over) reserveringen en het bestellen van verwencheques en ons boek Proeven van Bekwaamheid. 

Da Vinci verwencheque
Gunt u iemand een heerlijke culinaire middag of avond? Geef dan de verwencheque van Da Vinci cadeau. De waarde van de cheque bepaalt u zelf en als u liever geen bedrag op de cheque ziet dan kunt u ook een compleet arrangement schenken. We voorzien uw cheque graag van uw persoonlijke boodschap en verpakken hem stijlvol.

Bestel hier eenvoudig uw verwencheque. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u de cheque per post, samen met de factuur.

Proeven van Bekwaamheid Special Edition
Bent u soms op zoek naar een mooi cadeau of relatiegeschenk of wilt u gewoon iemand verrassen met iets origineels? Geef dan Da Vinci ‘cadeau’!

Met de uitgave Special Edition van Proeven van Bekwaamheid geeft u hét waardevolle cadeau waar u indruk mee maakt.

Proeven van Bekwaamheid Special Edition bestaat uit twee unieke boeken, persoonlijk gesigneerd door Margo & Petro, in een luxe cassette. Vol eerlijke verhalen, een dag bij Da Vinci en 100 recepten.
100 exclusieve recepten van Margo
  • boek Proeven van Bekwaamheid (259 pagina’s)
  • boek Special Edition (119 pagina’s)
  • DVD beleef Proeven van Bekwaamheid
     

Bestel hier het complete pakket voor € 100,25 inclusief verzendkosten.

Bekijk nieuwsitem
Kookles in Restaurant Vroenhout

okt

23

Kookles in Restaurant Vroenhout


Kookstudio 't Truffeltje - kookles in restaurant Vroenhout
   
Altijd al lekker willen leren koken?
   
Meesterkok Nico van Beekveld, eigenaar van restaurant Vroenhout, brengt u - op maandag of dinsdag - de fijne kneepjes van het koken bij in een gezellige groep van 8 tot 15 personen.

Onder zijn professionele leiding wordt er in kookstudio ’t Truffeltje gewerkt met uitsluitend verse producten. Natuurlijk komen alle seizoenen tot hun recht. Van asperges in het voorjaar, zomerfruit in de zomer tot wild in het najaar.
   
Ook voor bedrijven en personeelsuitjes zijn er mogelijkheden.
   
Neemt u eens een kijkje op de kooksite: www.kookstudiotruffeltje.nl
 
Bekijk nieuwsitem
Aankondiging Grand Chapitre

mrt

01

Aankondiging Grand Chapitre

De aankondiging van het Grand Chapitre in Oost-Nederland van 4 t/m 7 juni staat op onze website en op de internationale website.

U vindt daar het programma en het inschrijfformulier. Nederlandse leden kunnen zich op de gebruikelijke manier, via de website, inschrijven. 

Komt allen!
Bekijk nieuwsitem