Restaurant Vroenhout Take Away

okt

19

Restaurant Vroenhout Take Away

Wij ontvingen onderstaand bericht van Restaurant Vroenhout:

Waarde gasten,
 
De verplichte, niet geheel onverwachte sluiting van de horeca voor ten minste vier weken laat ons natuurlijk niet onberoerd. Toch zitten we niet bij de pakken neer. Integendeel, wij presenteren take away.
 
Nico en zijn keukenbrigade verwennen u vanaf volgend weekeinde op afstand met gerechten van de kwaliteit en originaliteit die u van Vroenhout gewend bent. Wij doen het werk en u hoeft uw maaltijd alleen op te halen, op te warmen of een andere, kleine handeling te verrichten.
 
Wij bereiden elke week zeven gerechten, die u naar hartenlust kunt combineren:
  • twee voorgerechten € 12.00
  • twee soepen € 9.00
  • twee hoofdgerechten €18.00
  • een nagerecht € 9.50

Het menu is nog uit te breiden met:
  • een amuse € 2.50
  • een kaasbordje met 5 soorten kaas € 15.50
  • drie verschillende huisgemaakte friandises € 3.50

En uiteraard zorgen we heel graag voor bijpassende wijn(en), indien u dat wenst. Wekelijks passen we de menukaart aan. Op onze website www.restaurantvroenhout.nl is te zien welke gerechten we aanbieden.
 
Hoe werkt het?
U plaatst vóór donderdag uw bestelling in de winkelwagen op onze website. U vermeldt welke gerechten u wenst en de dag, waarop u de bestelling in een handige doos afhaalt: vrijdag, zaterdag of zondag tussen 10.00 en 13.00 uur. (Een afwijkend tijdstip is in overleg mogelijk.) Het wijst zich op de website vanzelf, hoe u kunt betalen. Zo simpel kan het zijn!
 
Wacht niet te lang met bestellen. We bereiden elke week een beperkt aantal menu’s. We hopen u ook in deze barre tijd thuis te kunnen voorzien van prachtige gerechten. En wat we vooral hopen, is dat we u over enkele weken weer gewoon in ons restaurant mogen verwelkomen voor een heerlijk avondje uit.
 
Met culinaire groet,
Lore en Nico

Reserveer hier of telefonisch op 0165-532632.