Nieuwsbrief Kruisherenhotel

sept

10

Nieuwsbrief Kruisherenhotel

Lees hier de nieuwsbrief van het Kruisherenhotel met o.a. een magisch kerstarrangement en suggesties voor de herfstvakantie.
Bekijk nieuwsitem
Agenda Restaurant Vroenhout

sept

09

Agenda Restaurant Vroenhout


Restaurant Vroenhout stuurde ons de agenda voor de komende maanden:

AGENDA VROENHOUT 2019
 
SEPTEMBER | 18 t/m 22
NAZOMERPROEVERIJ: De hete dagen zijn voorbij, maar onze zomeractie nog niet!
vier gangen € 42,50 | inclusief wijn en koffie € 65,00
 
OKTOBER | 23 t/m 27
Aanvang WILDSEIZOEN: Beleef de alliantie tussen wild en wijn.
vijf gangen € 52,50 | inclusief aperitief, wijn, water en koffie € 85,00
 
NOVEMBER | 20 t/m 24 
Laat ons u verleiden in de maand van de GEUREN EN SMAKEN.
vier gangen € 42,50 | inclusief wijn en koffie € 65,00
 
DECEMBER | 18 t/m 22
VOORPROEFJE in kerstsfeer.
vier gangen € 55,00 | inclusief wijn en koffie € 82,50
 
KERSTMIS | 25 en 26 
SAMENZIJN en genieten van een mooi diner in een sfeervolle ambiance. Winterse smaken voeren de boventoon. Wij adviseren u tijdig te reserveren. 
 
Na de kerstdagen gaan we er even tussenuit. Op woensdag 8 januari 2020 zijn we weer terug. Ook In het nieuwe jaar willen wij onze gasten verrassen met sprankelende gerechten en een lekker bubbeltje.
 
JANUARI 2020 | 8 t/m 12
NIEUWJAARSONTDEKKING 
vier gangen € 42,50 | inclusief wijn en koffie € 65,00

info@restaurantvroenhout.nl
Bekijk nieuwsitem
INTERNATIONALE KANSEN ALS LID CHAÎNE DES RÔTISSEURS

aug

15

INTERNATIONALE KANSEN ALS LID CHAÎNE DES RÔTISSEURS

ChefsFriends publiceerde een artikel over het internationale karakter van de Chaîne.
Bekijk nieuwsitem
Chaîne Online News verslagen

mei

06

Chaîne Online News verslagen

Op Chaîne Online News staat het verslag van de lunch bij de Nederlanden op World Chaîne Day.

En natuurlijk staan het verslag en de foto's ook op onze eigen website.
Bekijk nieuwsitem
Uitreiking Gerrit de Kiewit Trofee: La Provence

mrt

26

Uitreiking Gerrit de Kiewit Trofee: La Provence

Gisteren was een aantal leden van het bestuur van de Chaine des Rotisseurs en de organisatie van de Jeunes Chefs Competitie te gast bij Restaurant La Provence in Driebergen om de winnaar van de derde editie van de Jeunes Chefs Competitie -  Jelle Horst - en zijn werkgever - André van Alten - de Gerrit de Kiewit trofee te overhandigen. 



Jelle zal in september afreizen naar Calgary, Canada, om daar de Nederlandse Balliage te vertegenwoordigen tijdens de Internationale Jeunes Chefs Competitie. Hieraan zullen de nationale winnaars uit de hele wereld deelnemen. Voor die tijd krijgt Jelle de kans om een aantal stages te lopen bij gerenommeerde restaurants om extra ervaring op te doen en hij zal in Canada worden begeleid door Michel Oude Booijink van Restaurant De Bloemenbeek in de Lutte, winnaar van de eerste editie van de Nederlandse Jeunes Chefs Competitie en zeer indrukwekkend tweede van de wereld in 2017.

Wij wensen Jelle veel succes met de voorbereidingen voor de wedstrijd!










 
Bekijk nieuwsitem