Wijn & Chocolade Proeverij - Virtueel Evenement

mei

15

Wijn & Chocolade Proeverij - Virtueel Evenement

Chers Consœurs et Confrères,

Een smaakvolle proeverij om elkaar weer eens te zien en leerzaam te genieten van mooie smaken. De presentatie wordt begeleid door ons eigen Chaîne lid Yvo Erades die naast wijndocent ook wijnhandelaar is. Het idee achter deze proeverij is om een faux pas in de wijn-spijs nader onder de loep te nemen en te bewijzen hoe het wel kan. Door mee te doen aan de deze proeverij draagt u tevens bij aan de voorbereiding van de Nederlandse Jeunes Sommeliers Competitie. Deze zal de Chaîne dit jaar op 14 juni organiseren.

Datum Virtueel evenement: Zaterdag 15 mei om 19:30 – 21:00

We proeven verschillende soorten wijn en chocolade. Wat zijn de verschillen, hoe herken je een goede chocolade? En welke wijn smaakt het beste bij welke chocolade? 

Aanmelden
U meldt zich eenvoudig aan door op deze link te klikken https://www.noordmanwinkel.nl/product/wijn-chocolade-proeverij 
Daarmee komt u op de bestelsite van Noordman Wijnen waar u naar keuze het aantal proefpakketten kunt bestellen. Het proefpakket kost € 45,- en bevat voldoende wijn en chocolade voor twee personen. U kunt uw gasten een eigen pakket laten bestellen door deze mail door te sturen of als u ze wilt verrassen bestelt u ook voor uw gasten een pakket. Het proefpakket wordt gestuurd naar het opgegeven adres bij de bestelling.

U kunt zich tevens op onze website aanmelden, zodat ook hier de deelnemers zichtbaar zijn, maar het is noodzakelijk dat u ook het pakket bestelt via bovenstaande link. (De prijs vermeld op de website is voor één pakket, voldoende voor twee personen. Indien u zich voor twee personen aanmeldt betaalt u dit bedrag één keer.)

Bestellen kan tot uiterlijk dinsdag 11 mei.

Iedereen die heeft besteld ontvangt voorafgaand aan de proeverij een e-mail met daarin de gegevens voor Zoom-meeting. Laat deze gebeurtenis niet aan u voorbijgaan en tot 15 mei.

Vive la Chaîne!

An English version of this invitation is available on our website ->.
Activiteiten voor dit evenement
Wijn- en chocoladeproeverij
Prijs per twee personen € 45,-, in tegenstelling tot wat hieronder vermeld staat. Helaas kunnen wij dit niet aanpassen.
Prijs per persoon: €45,00
Aantal plaatsen beschikbaar: 74