jun
07mei
2513:00 | uur | : | Ontvangst |
13:30 | uur | : | Lunch of Diner |
16:00 | uur | : | Einde evenement |
Prijs | : | € 140,-- p.p. |
Kleding | : | Smart Casual |
Adres | : | Restaurant The Millèn Weena 686 3012CN Rotterdam Tel. 010 – 4302333 www.restaurantthemillen.nl |
Parkeergelegenheid | : | Parkeergarage Schouwburgplein 2, te bereiken via de Weenatunnel, of de Q-Park garage Weena. Of laat de auto thuis en kom met de trein. |
Siebe Stellingwerff Beintema Bailli Délégué |
mei
05apr
12OMGD Deep Dive into Barolo and Barbaresco.
Join our Echanson for an insightful masterclass of what's widely regarded as the most premium region of Italian wine. Some of the most profound wines of Italy come from the region of Piedmont. We delve deep into the world of Nebbiolo, the principle grape variety of the area. Sampling wines from the famous communes of Barbaresco and Barolo, we will encounter wines from many of the iconic producers and cover a range of vintages from the last 20 years.
Price | € 55,- per person |
Address | Noordman Wijnen, Haagweg 77, 2321 AA Leiden |
Time | 19.30 - 22.30 |
Attire | Smart casual with medallion for members |
y.erades@chaine.nl | |
Phone | 06-22180750 |
Parking | Free and available at the venue |
mrt
23Chers Consœurs et Confrères,
14:30 | Ontvangst met koffie/thee en Chiel's appeltaart | ||
15:00 | Start van de ALV | ||
16:00 | Start museum bezoek en rondrit | ||
18:00 | Receptie met bubbels; tijd voor omkleden | ||
19:00 | Start Dîner Amical, inclusief wijnproeverij met Echanson Yvo Erades | ||
22:00 | Einde evenement |
Starter
Kalfstertaar op klassieke wijze met more oester vergezeld met een gel van augurk
Soep
Asperge crème soep met garnituur van een tataki van zalm
Tussen
Pièce
Dessert
Prijs deelname ALV | € 0,- |
|
Prijs middagprogramma | € 30, te betalen aan de Chaîne (u ontvangt na inschrijving een factuur) Graag uw museumkaart meebrengen indien u die bezit |
|
Prijs Dîner Amical |
€ 130,- p.p. |
|
Kleding | Tenue de Ville | |
Adres |
By Chiel ’s-Gravenhof 5 7201 DN Zutphen tel: 0575 510 005 |
|
Parking |
Parking in the city centre is difficult in Zutphen. Ample space is available at Car Park 'Houtwal' behind police station, Houtwal 3, Zutphen. 8 min. walk |
feb
24Zaterdag 24 februari genoten 29 leden en gasten van de Chaîne bij Restaurant SOFA in Maastricht van een heel gezellige avond met een mooi en zeer smaakvol menu.
Chef-kok Rojin en Maître Jean Paul met hun brigades bezorgden ons een heel prettige avond. De ontvangst die om 18.00 uur begon met een glas - hoe kan het ook anders - Sint Pieters Brut mousserende wijn, was allerhartelijkst en sfeervol. Pas om middernacht verlieten we het restaurant.
Het was verheugend te zien dat onder de gasten ook enkele leden van de Belgische Bailliage aanwezig waren, waaronder Bailli Déléguée Ilse Duponcheel.
Onze dank voor deze genoeglijke avond gaat uit naar het hele team van restaurant SOFA en Bailli Régional Zuid-Nederland Harm Bodewes.
Hieronder ziet u het menu waarvan we genoten.
MENU
Tonijn - guacamole - radijs - limoen-koriandercrème - wasabidressing
Pinot noir rosé 2022 Torre Oria Requena, Spanje
***
Foie de Canard - knolselderij - luchtige champignon-truffelsaus
Muscat d’Alsace 2017, Schneider Frankrijk
***
Romige schaaldierensoep - zeevruchten - krokantje zeewier - rouille
Musita Cataretto biologico 2022, Piemonte Italië
***
Kabeljauw - Chinese kool - Kimchi - kruidencrumble
Chanzy les Fotunès 2022, Alicoté Bourgogne Frankrijk
Of
Kalfscombinatie - pastinaak - haricots verts - groene kruiden salsa
Bodegas Briego Tiempo 2019, Crainza, Ribera del Duero, Spanje
***
Cheesecake - rood fruit - witte chocolade
Muscat de Saint Jean de Minervois 2020, Domaine les Roumanis Frankrijk
***
Koffie met friandises
Vive la Chaîne!
Siebe Stellingwerf Beintema
Bailli Délégué
jan
27Chers Consœurs et Confrères,
Graag nodig ik u uit in te schrijven voor het Dîner Amical op zaterdag 27 januari bij Restaurant de Mandemaaker in Spakenburg.
Het menu is samengesteld in overleg met Bert van Eijden en zijn witte en zwarte brigade.
Programma
18.30 |
uur |
|
Ontvangst met een glaasje sparkling wine |
19.00 |
uur |
|
Diner |
22.00 |
uur |
|
Einde evenement |
M E N U
AMUSES
***
SOUSVIDE GEGAARDE HARDERFILET MET HOLLANDSE GARNALEN, CHERRY TOMATEN EN KERRIE
CRAMA REGALA , PINOT GRIGIO, MOLDAVIË - CAHUL
***
KALFSVITELLO MET TONIJN, ANSJOVIS EN KAPPERTJES
STELLA BLANCO , DRY MUSCAT , PORTUGAL - SETUBAL
***
ZEEBAARS MET PASTINAAK, SCHORSENEREN EN UIENJUS
COTERIE BY WILDEBERG , SEMILLON EN SAUVIGNON BLANC , ZUID-AFRIKA - COASTAL REGION
***
TWEE BEREIDINGEN VAN EEND MET HETE BLIKSEM EN SPRUITEN
FOS SALTAVINA , TEMPRANILLO , SPANJE – RIOJA
***
GEKARAMELISEERDE BANAAN MET HAZELNOOT EN RUM
LEOPOLD BLAUENSTEINER AUSLESE RIVANER
***
Koffie of thee en friandises
Prijs |
|
€ 135,- p.p. |
Kleding |
|
Smart Casual |
Adres |
|
Restaurant de Mandemaaker |
Parkeergelegenheid |
|
Parkeerplaats Schansplein aan de Sluisweg of Parkeerplaats Westmaat aan de Westdijk |
Aanmelden
Via onderstaande aanmeldknop op de website of per e-mail, zo spoedig mogelijk maar in ieder geval vóór zondag 21 januari 2024.
Met vriendelijke groet,
Siebe Stellingwerff Beintema Bailli Délégué |
RobertJan Hoogendoorn Bailli Régional Noord-Nederland |