Chers Consœurs et Confrères,
Graag nodigen wij u uit in te schrijven voor de lunch op donderdag 22 mei a.s. bij restaurant De Gaffel in Valthe.De ervaringen met dit restaurant zijn erg goed en we gaan er graag weer naartoe.
Patron-cuisinier Roderik Seubers en zijn partner,gastvrouw en sommelier Amanda Rixtum willen ons graag ontvangen.
Op de scheiding van de Hondsrug en het lage veengebied ligt dit restaurant in een fraai gerestaureerde Saksische boerderij.Ruim 5 km ten noorden van Emmen.
Roderik Seubers is al sinds 2003 de eigenaar en chef-kok van dit restaurant.Hij verkreeg veel van zijn kennis van zijn opa met wie hij vele uren in de keuken heeft doorgebracht. Gastvrouw Amanda Rixtum maakt het de gasten comfortabel in een huiselijke en ongedwongen sfeer.
Programma
13.00
|
uur |
: |
Ontvangst met amuses en Champagne |
13.30 |
uur |
: |
Aanvang Lunch
|
16.15 |
uur |
: |
Einde evenement |
Menu
Paté en croute met een bavarois van mosterd
Weingut Paulinshof- Riesling
***
Gegratineerde kreeft
Les Quatre Fils Aymon-Chardonnay
***
Boerderij eend met asperges
Rive droite-grenache noir
***
Aardbeien
Clairette de Die
***
Koffie-thee met lekkernijen
Prijs |
: |
120,00 euro |
Kleding |
: |
Smart Casual , leden met Chainelinten |
Adres |
: |
Restaurant De Gaffel
Odoornerweg 1
7872 PA Valthe
Tel. 0591-513536
www.restaurantdegaffel.nl
|
Parkeergelegenheid & ov |
: |
Op parkeerplaats van het restaurant
Vanaf station Emmen Qbuzz 74 richting Stadskanaal (17 min) |
Aanmelden
Via onderstaande aanmeldknop op de website of per e-mail, zo spoedig mogelijk maar in ieder geval vóór 16 mei 2025
Met vriendelijke groet,
Siebe Stellingwerff Beintema
Bailli Délégué
|
RobertJan Hoogendoorn
Bailli Régional Noord Nederland |
Chers Consœurs et Confrères,
We would like to invite you to register for lunch on Thursday 22 May next at restaurant De Gaffel in Valthe. Our experience with this restaurant has been very good and that's why we are returning again this year.
Patron-cuisinier Roderik Seubers and his partner, hostess and sommelier Amanda Rixtum, would like to welcome us.
The restaurant is located in a beautifully restored Saxon farmhouse, in an area that divides the 'Hondsrug' and the low moors, some 5 kms north of Emmen.
Roderik Seubers has been the owner and chef of this restaurant since 2003, gaining much of his knowledge from his grandfather with whom he spent many hours in the kitchen. Hostess Amanda Rixtum makes guests comfortable in a homely and casual atmosphere.
Program
13.00
|
hrs |
: |
Start of reception with amuses and Champagne |
13.30 |
hrs |
: |
Start of Luncheon
|
16.15 |
hrs |
: |
End of event |
Menu
Paté en croute with a mustard bavarois
Weingut Paulinshof- Riesling
***
Lobster au gratin
Les Quatre Fils Aymon-Chardonnay
***
Farmyard duck with asparagus
Rive droite-grenache noir
***
Strawberries
Clairette de Die
***
Coffee / thee with friandises
Price |
: |
120,00 euro |
Attire |
: |
Smart Casual , members with ribbons |
Adress |
: |
Restaurant De Gaffel
Odoornerweg 1
7872 PA Valthe
Tel. 0591-513536
www.restaurantdegaffel.nl
|
Parking & Public Transport |
: |
Own parking spaces in front restaurant;
From Emmen train station Qbuzz 74 towards Stadskanaal (17 mins) |
Registration
Please register via the registration button below, on the website or by e-mail, by no later than 16 mei 2025
Best regards,
Siebe Stellingwerff Beintema
Bailli Délégué
|
RobertJan Hoogendoorn
Bailli Régional Noord Nederland |